HOE IK THUIS MIJN BORSTEN MET DRIE MATEN VERGROOTTE

HOE IK THUIS MIJN BORSTEN MET DRIE MATEN VERGROOTTE en Waarom wilde ik mijn borsten vergroten?

Hallo allemaal!
Meisjes, ik beloofde lang geleden om jullie te vertellen hoe ik erin geslaagd was om mijn borsten te vergroten van cup A naar cup C. Mijn borsten werden stevig, gelift en weelderig. Het is een half jaar geleden, en ze worden steeds aantrekkelijker! Nou, eerst iets anders.

Waarom wilde ik mijn borsten vergroten?

Zo lang als ik me herinner, ben ik altijd al in de verlegenheid gebracht door mijn uiterlijk. Mijn klasgenoten pronkten met het dragen van diepe decolletés en ik bleef mijn bijna ‘maat-nul’ borsten verbergen met brede T-shirts en wijde truien.

Wanneer andere meisjes een afspraakje hadden en rondhingen op schoolpartijtjes met jongens, verstopte ik me ver van de schijnwerpers. Mijn lijden als tiener had geen grenzen – al mijn klasgenoten lachten me uit omdat ik zo plat als een schoolbord was! Dus ik was vastbesloten en beloofde mezelf dat ik er alles aan zou doen om mijn borsten groot en mooi te maken!

Wat zijn de mogelijke gevolgen van borstvergroting?
Na zijn afstuderen van school ben ik begonnen met het sparen voor de droom van mijn leven – plastische chirurgie. Hoewel ik alles wist over die verschrikkingen die kunnen gebeuren bij een meisje als een chirurg een fout maakt, zelfs de geringste, veranderde ik nog steeds niet van gedachte. Leven zonder borsten was veel verschrikkelijker voor mij – mijn privé-leven was deprimerend, het was gewoon gecompliceerd.

In minder dan 5 jaar ben ik erin geslaagd om het noodzakelijke geld te sparen. Dat waren moeilijke jaren voor mij, want ik moest vele mooie dingen in het leven opgeven, maar kon ze gewoonweg niet veroorloven. Maar goed, ik heb het gedaan! Stel je mijn angst en teleurstelling voor toen na overleg en pre-chirurgisch onderzoek de artsen weigerden om een operatie te doen… Ik viel in de diepste wanhoop van mijn leven.

Hoe mijn psychiater mijn borsten met 3 maten vergrootte.
Geld dat ik gespaard had voor de operatie, werd uiteindelijk besteed aan de sessies met een psychiater. ‘Als ik de droom van mijn leven niet kan laten uitkomen, dan is het minste wat ik kan doen om te proberen en mezelf te overtuigen dat het mogelijk is om zonder een normaal leven te leiden.’ met deze gedachte ging ik naar de vrouw die binnenkort drastisch mijn leven zou veranderen.

Tuurlijk, ik verwachtte dat de psychiater me aan zou vallen met bevestigingen dat niets aan mij zou moet worden veranderd. Maar ze begreep me in één keer.

Die prachtige vrouw, die ondanks haar eigen financiële verlies, me bij de eerste sessie vertelde dat ze leed aan pesten, ook vanwege haar ‘platte voorkant’. Totdat ze eindelijk Upsize ontdekte, de crème voor borstvergroting en stevigheid.

In eerste instantie dacht ik dat ze gewoon een grapje maakte met me en dat het allemaal niets anders was dan een flauwe grap. Maar ze gaf me een vijf jaar oude foto van haar, waar ik dezelfde vrouw in een badpak zag, die er meer als een tiener dan als een vrouw uitzag.

Dit is gewoon ongelooflijk, maar de dokter, zonder eventuele verzoeken van mijn kant, schreef een adres van een website voor me op waar ik dit wonder kon kopen en ze rekende me er niets voor! Het kostte me een paar dagen om bij mijn positieven te komen na alles wat er gebeurd was, maar al snel bestelde ik deze crème voor mezelf. Al met al, de kosten waren laag, vooral vergeleken met de kosten van een operatie.

Het pakketje werd snel bezorgt en vanaf die dag ben ik begonnen met het aanbrengen van de crème. Ik zou nooit geloven dat het mogelijk was, maar mijn borsten begonnen voor mijn ogen te groeien! Het leek wel alsof ik had te lijden onder al het kwaad, totdat ik eindelijk leerde dat zo’n wonderbaarlijke methode bestond!

En toen werd ik bang. Wat als ik deze crème de rest van mijn leven zou moeten gebruiken? Of als het een aantal vreselijke gevolgen veroorzaakt? Annie verzekerde mij dat het absoluut veilig voor de gezondheid is. Toen vond ik een wetenschappelijk artikel waarin alles tot in detail werd uitgelegd – waarom en als gevolg van wat voor soort processen je borsten groter worden.

Maar angst voor weer een ‘platte voorkant’ werd nog aangrijpender voor me. In twee maanden kocht ik al een C-cup beha en dus besloot ik om op dat punt te stoppen, ik heb de crème niet meer bestelt. Om eerlijk te zijn, ik verwachtte dat mijn borsten zouden krimpen in omvang, en was bang dat ik dit product opnieuw zou moeten kopen voor mijn hele leven. Maar het is al 7 maanden geleden en ik heb nog steeds een volledige C-cup. Dus ik kan deze methode met vertrouwen aanbevelen aan iedereen die in mijn schoenen stond.

Meiden! Haast je niet om een operatie te doen, er zijn andere manieren, veel betaalbaarder en effectiever. Ik hoop dat dit zal helpen om van jezelf te houden en een nieuwe start in je leven te maken.

Door het vergroten van mijn borsten, verwierf ik enorm veel fans, het vertrouwen in mezelf en een nieuwe baan.

Ik ben de nu gelukkigste vrouw, en ik wens jullie hetzelfde!

You May Also Like